Sale!

Fat bike V20

€ 899,00 € 849,00
Sale!

Fat bike V20

€ 899,00 € 849,00

 

Afhalen in overleg 

 

Fatbike V20 met verbeterd design en betere prestaties

De elektrische FATBIKE beschikt over 20*4 inch dikke banden die nagenoeg moeiteloos over elk ondergrond kunnen. Zand, sneeuw, gras en asfalt is allemaal geen probleem voor de V20 die verder bekend staat vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en vele, vette functies en opties. Ook beschikt deze FATBIKE over een app waarmee je gemakkelijk je telefoon kunt verbinden.

 

Fatbike V20

Met geïntegreerde functies zoals een krachtige motor, handige versnellingen en geavanceerde remtechnologie, biedt de Fatbike een complete en veelzijdige fietservaring. Of je nu door ruig terrein rijdt of dagelijkse boodschappen doet, deze fiets staat garant voor betrouwbaarheid en prestaties. Ontdek de vrijheid van grenzeloos fietsen met de V20 Fatbike – waar kracht, stijl en avontuur samenkomen in één opmerkelijk rijtuig.

 

Geschikt voor twee: De V20 is uitbreidbaar met achterzit

Geniet van gezamenlijke avonturen met de V20 Fatbike, die geschikt is voor twee personen na uitbreiding met achterzit. Ervaar het plezier van het ontdekken van nieuwe paden en maak van elke rit een onvergetelijk avontuur. De Fatbike is veelzijdig en krachtig, klaar om je mee te nemen op avontuur, zonder concessies te doen aan stijl en prestatie

 

Specificaties:

 

250W

25km/h

Kleuren display

Voor en achtervering

Comfortabel fietsen door vernieuwde stuur

Geschikt voor iemand achterop

Geschikt voor alle terreinen

Elektrische trapondersteuning

7-Shimano versnellingen

Uitneembare accu

Garantie nee